Rekordsæson på Grob: Over 23.000 publikummer i 16/17

23.157 publikummer lagde sidste sæson vejen forbi Teater Grob til i alt 177 opførelser. Det er en publikumsstigning på godt 35 pct. fra sæsonen før. Over hele sæsonen var totalbelægningen på 87 pct.

Teater Grobs ledelse, Per Scheel-Krüger og Maja Ries, siger i den forbindelse:

– Vi er meget stolte over denne milepæl med næsten en fordobling af antal besøgende, siden vi overtog huset i 2009. Ambitionen om et levende teaterhus er lykkedes. Ikke bare med et stort mangfoldigt repertoire, med udelukkende ny dansk eksperimentende scenekunst, men også med stort antal sideaktiviteter i vores blackbox-format og i vores café. I løbet af sæsonen lå vi kun stille i 25 dage inkl. helligdage og ferie.

– Om det kan lykkes at bevare et lige så højt aktivitetsniveau fremover til gavn for scenekunsten, er desværre usikkert. Med den seneste beskæring af bevillingen med knap en million kroner, der trådte i kraft fra årsskiftet, må vi nok se i øjnene, at det kan blive svært at fastholde de flotte tal.

– Det ændrer ikke ved, at vi er yderst glade og stolte over denne bedrift, og vil benytte lejligheden til at hylde vores årskortholdere, vores faste stampublikum, Københavns Kommune og Statens Kunstfond og alle vores fantastiske medarbejdere og samarbejdspartnere, der bidrager til at holde huset i topform.

NØGLETAL FOR TEATER GROB 2016-17:

1 egenproduktion / 3 co-produktioner / 1 internationalt gæstespil / 9 gæstespil

i alt 177 opførelser
41 opførsler af andre events og GROWs arrangementer

21.275 teaterpublikummer
+ 1.882 tilskuere til GROWs arrangementer og andre events

Værdibelægning 71 %

Gæstespil totalbelægning 85 %
Gæstespil værdibelægning 67 %

Egen- og co-produktioner totalbelægning: 90 %
Egen- og co-produktioner værdibelægning: 81 %

I alt kom 23.157 publikummer på Teater Grob i sæson 2016-17

Totalbelægning 87 %

Næste forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.