Billetter til Teater Grob

Om Teatret

NÆRVÆRENDE SAMTIDSDRAMATIK
Teater Grob har som ambition at skabe vedkommende forestillinger, der i et organisk formsprog afspejler og perspektiverer vores samtid.

Teater Grob dyrker nutidens fortællinger i et mangfoldigt udtryk.

Vi stræber efter at skabe teater, hvor den troværdige og nærværende spillestil er i højsædet, og hvor tekst og iscenesættelse konstant søger at skabe de bedste betingelser for, at publikum kan blive forført og ramt.

Teater Grob ønsker at være et teater med ærlighed og nærvær på scenen.

Teater Grob blev stiftet i 1993 af Bergljot Bleken, Jens Olsen, Susanne Storm, Pernille Lyneborg og Michael Sand. Marie Louise Wille, Thomas Bang og Hannah Karina Mikkelsen kom med i 1994 og i årene derefter fulgte Mia Lyhne, Anne Steensgaard, Thor Bjørn Krebs, Lykke ScheuerLotte Aske Fredskov, Thomas Levin og Per Scheel-Krüger, som udgjorde ensemblet frem til 2005.

Fra 2005-2015 var Teater Grob et trekløver ledet af kunstneriske ledelse Thomas Levin & Per Scheel-Krüger og Maja Ries som administrativ leder og producent. Fra 2015 til 2020 udgjorde ledelsen Per Scheel-Krüger og Maja Ries.

Januar 2021 tiltrådte Sargun Oshana som ny teaterchef og Maja Ries fortsætter som producent og administrationschef på Teater Grob.

Siden sommeren 2009 har Grob haft til huse på Nørrebrogade 37 (tidl. “Kaleidoskop” fra 1995-2009 og før det “Københavneren” 1980-1995). Oprindeligt bygget som Nørrebro Biograftheater tilbage i 1912.

Se en oversigt over Teater Grobs priser og præmieringer her.

BESTYRELSE
Martin H.-H. Bender
 formand (direktør, VisitSydsjælland & Møn)
Nicole Maria Langkilde (direktør, LS Flag og tidl. dramachef)
Jørgen Ramskov (direktør, Producentforeningen)
Morten Westergaard (kommunikationschef, Industriens Pension)
Lars L. Nielsen (direktør, NielsenNetwork)
Nastja Arcel (skuespiller)

Næste forestillinger på GROB