GROW

Grow er en udviklingsplatform for unge scenekunstnere

Baggrund
Grow er skabt, fordi Grob ønsker at give plads til udvikling. Teater Grob begyndte selv for 25 år siden, som en gruppe af unge talenter, der havde den store passion for teatret til fælles. Som gruppe kæmpede man sig vej frem i den professionelle teaterverden og er i dag et etableret teater med en klar kunstnerisk profil.

Grows mission
Grow er en selvstændig forening, der uafhængigt af uddannelsesinstitutioner har etableret en scenekunstnerisk udviklingsplatform, hvor unge har mulighed for at arbejde med scenekunstens mangfoldighed gennem workshops, arrangementer og netværksskabende events i Teater Grobs professionelle rammer, der sammen og hver for sig inkluderer scenekunstnere i en tryg og eksperimenterende atmosfære med fokus på læring, sparring og udvikling.

Grow fokuserer fra sommeren 2019 og frem på unge, spirende dramatikere. 

Organisation
Grow har et kunstnerisk råd, som udpeger unge dramatikere til at blive en del af Grow for et år ad gangen. Det nuværende kunstneriske råd består af Ursula Catharina Scavenius, forfatter, Anna Skov, dramatiker og Wahid Sui, skuespiller.

Grow består i perioden 2019-2021 af Johanne Cathrine Haugen Østervang, Ursula Raasted, Kasper Bisgaard Laursen, Zakiya Ajmi, Octavia Emilie Bormann, Josephine Gjølby Melgaard & Nouha Nathalie Albrecht

Grow har kreativ producent Mie Kanø tilknyttet, som planlægger og faciliterer Grows udviklings- og produktionsforløb.

Hvis du har spørgsmål til Grow, så skriv til Mie Kanø på mie@grob.dk

Næste forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.