PROLOG – Teaterhold på Grob

PROLOG – Teaterhold på Grob efteråret 2018

PROLOG er en teaterskole og kursusudbyder placeret i København på Teater Grob under ledelse af Freja Rault-Lykkeberg. Læs mere om PROLOG og følg med i PROLOGs og teaterholdenes arbejde på Facebook her.

_ _ _

PROLOG ARBEJDSHOLD
Vi har plads til endnu 4-6 seriøse unge scenekunstnere i alderen 18-25 år på vores arbejdshold. Tilmelding til holdet er åben nu, og foregår via en motiveret ansøgning.

Holdet bliver fyldt op løbende ind til deadline 13. august. Derfor først til mølle !

OM ARBEJDSHOLDET:
Fast med øve tid tirsdag + torsdag kl. 16.00-18.30 i hele perioden 1. september 2018- 1. juni 2019 samt øveweekender og intense uger. Med start tirsdag d. 11. September.

I alt 170 timers forløb. Herudover skal der regnes med tid til at løse opgaver samt sociale aktiviteter. Der vil løbende være med arbejdsvisninger og 2 større åbne visninger.

Holdet er for dig som savner et seriøst, forpligtende fællesskab omkring scenekunst. Måske søger du op på scenekunstskolerne men er bestemt ikke et must.

Deltagere: 12- max 16 deltagere. (Vi har allerede fundet en del deltagere fra en optagelses workshop i juni)

Undervisningen består af ensembletræning og individuel undervisning i: Improvisation, fysisk teater, sang og stemmetræning, karakterarbejde, skuespilteknik, Sitespecifik teater, tekstarbejde med ny dansk dramatik og klassisk dramatik, filmarbejde, Devising arbejde ud fra et tema, Iværksætteri og selvstændig scenekunst.

Du vil blive en del af et seriøst scenekunstnerisk fællesskab med fokus på at dygtiggøre dig som solist og ensemblespiller. Du vil blive præsenteret får scenekunstens mange grene og få mulighed for at fordybe dig i dem i et trygt og seriøst arbejdsrum.

Du vil desuden udvide dit netværk og møde med det professionelle teatermiljø. Prolog arbejder tæt samarbejde med Teater Grob, Teater Zangenberg, Fix og Foxy samt underviserne Mette Søndergaard Nielsen ( FLÆS), Martin Zarp ( JA- Hatten), Per Scheel-Krüger ( GROB), Jesper Pedersen ( GROB), Thea Kulavig ( DET KOLDE BORD) Petrea Søe ( TEATER HUND)

TILMELDING:
For at ansøge arbejdsholdet, skal du sende en kort motiveret ansøgning senest mandag den 13. august til prolog@grob.dk. Du vil få svar kort efter din ansøgning om du har fået en plads på holdet. Tilmeldinger er åbne fra nu til deadline 13. august 2018. Så det er først til mølle ind til holdet er fyldt op, af max 16 personer.

Den motiverede ansøgning skal indeholde:
– Et billede af dit
– kort om dig
– Din erfaring med scenekunst (erfaring er ikke et must)
– Hvorfor søger du Prolog Arbejdshold?
– Hvad ønsker du at få ud af undervisningsforløbet?

(Tilføj gerne særlige ønsker til undervisningen, hvis du har det.)

PRIS: 
Det koster 1450 kr. pr måned, i alt 14.500 kr. for alle 10 måneder. Ved optagelse skal du betale 2 måneder, gældende som depositum

SVAR: 
Du får svar pr. mail  3-4 dage efter din ansøgning, om vi kan tilbyde dig en plads.

MVH
PROLOG

_ _ _

Undervisere
Teaterunderviser Freja Rault-Lykkeberg (hovedunderviser og projektleder)
Skuespiller og en del af FLÆS Mette Søndergaard Nielsen (fast underviser)
Dramaturg og instruktør Jesper Pedersen (gæsteunderviser)
En del af GROW, JA-hatten og Improskolen KBH Martin Zarp (gæsteunderviser)
Kunstnerisk leder, Teater Grob, Per Scheel-Krüger (gæsteunderviser)
Teaterleder, Zangenbergs Teater, Thea Kulavig (gæsteunderviser)
Instruktør Petrea Søe (gæsteunderviser)

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Freja Rault-Lykkeberg: freja@grob.dk

 

Næste forestillinger på GROB