PROLOG – Teaterhold på Grob

PROLOG – Teaterhold på Grob foråret 2018

PROLOG er en teaterskole og kursusudbyder placeret i København på Teater Grob og ledes af Freja Rault-Lykkeberg. Læs mere om PROLOG og følg med i PROLOGs og teaterholdenes arbejde her.

OPEN CALL FOR UNGE SCENEKUNSTNERE
Skal du være en del af Teater Grobs teaterhold? Prolog søger unge scenekunstnere i alderen 18-28 år, der vil arbejde seriøst med sig selv og andre unge i et forpligtende scenekunstnerisk fællesskab.

KRAV
Vi forventer, du kan deltage i hele perioden fra september 2018 – maj 2019. At du deltager med et højt engagement i undervisningen samt i en af arbejdsgrupperne: PR og Kommunikation, Scenografi eller Turné og fundraising. 

Alle ansøgere skal kunne deltage de dage, vi holder optagelsesworkshop i perioden 23.5-24.5 i tidsrummet kl. 16-20  

HVAD FÅR DU? 
Du får en unik mulighed for at indgå i et skabende hold med andre seriøse unge scenekunstnere i et professionelt miljø, hvor I arbejder målrettet med at skabe forestillinger, som har noget på hjertet. Holdet modtager undervisning af erfarne undervisere og sammen med Freja Rault-Lykkeberg og skaber I jeres egen teaterforestillinger fra A-Z, der vises på Teater Grob.

Du får et intensivt forløb som starter 3. september 2018- 1. maj 2019. I hele denne periode, skal du kunne forpligte dig til at øve alle tirsdage og torsdage fra kl. 16.30 – 19.30 samt udvalgte weekender og i spille perioderne 

I månederne januar + februar 2019 vil holdet desuden have fokus på improvisation, stemmetræning og individuel feedback i forbindelse med optagelsesprøverne på De Danske Scenekunstskoler

Du får over 140 timers undervisning og mulighed for at få et bredt netværk indenfor scenekunst

OPTAGELSE 
Tilmeld dig optagelsesworkshopdagene, som afholdes i perioden 23.5-24.5 i tidsrummet kl. 16-20 via linket nederst. Ansøgningsfristen er den 7. maj kl. 12.00 og derefter får du snarest en mail med mere information fra os

Efter workshopdagene får alle besked pr. mail, om de er optaget. 

PRIS
Det koster 75 kr at deltage i optagelsesworkshoppen (du bliver indkaldt til en workshop d. 23.5 ELLER 24.5)

Hvis du bliver optaget koster 1450 kr pr mdr i hele perioden. Dette beløb kan enten betales samlet ved holdstart eller deles op i rater. 

Tilmeld dig her.

 

Undervisere
Teaterunderviser Freja Rault-Lykkeberg (hovedunderviser og projektleder)
Skuespiller og en del af FLÆS Mette Søndergaard Nielsen (fast underviser)
Dramaturg og instruktør Jesper Pedersen (gæsteunderviser)
En del af GROW Martin Zarp (gæsteunderviser)

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Freja Rault-Lykkeberg: freja@grob.dk

Næste forestillinger på GROB