PROLOG – Teaterhold på Grob efteråret 2019

PROLOG er en teaterskole og kursusudbyder placeret i København på Teater Grob under ledelse af Freja Rault-Lykkeberg. Læs mere om PROLOG og følg med i PROLOGs og teaterholdenes arbejde på Facebook her.

TEATERHOLD FOR 16-23 årige
Skal du være en del af PROLOG teaterhold i efteråret 2019? Vi leder efter unge i alderen 16-23 år som vil arbejde seriøst med sig selv og andre unge i et forpligtigende scenekunstnerisk fællesskab.

Vi leder efter et engageret hold, som sammen skal skabe deres egen forestilling ud fra temaet SULT.

OM FORLØBET
I skal kunne arbejde både som gruppe og selvstændigt. I skal være indstillet på at arbejde med metoden devising hvor leg og laboratorie arbejde er i fokus.

Metoden tager udgangspunkt i jeres materiale som I skaber ud fra temaet. Jeres forestilling bliver dernæst skabt i collageform ud fra jeres arbejde med temaet og iscenesat af Freja Rault-Lykkeberg, kunstnerisk leder af Prolog.

Der vil være en del hjemmearbejde, så vi forventer at du har tid til at fordybe dig i processen og forbereder dig udover de planlagte øve gange.

Derudover er det et krav at du kan deltage alle øve gange i perioden. Vi afslutter med to visninger af jeres forestilling på teater GROB med professionel lyd og lys.

PRAKTISK INFORMATION:

Antal elever: 16- max. 20

Tema: SULT

Øveperiode: Holdet starter 22. august 2019 med fast øve tid torsdag kl. 16-18 frem til 10.november 2019. I perioden vil der være fire øve lørdage d. 24. august, lørdag d. 14.sep, 5. okt samt lørdag d. 2.nov fra kl 10-14 samt øve weekend med afsluttende forestilling fredag d. 8. nov fra 16-21, lør d. 9. nov 10-14 samt søn d. 10 nov fra kl. 12-19

Øvested: Kan varierer men altid centralt i København og som udgangspunkt på Teater Grob (Nørrebro) og Forsøgsstationen (Vesterbro)

Forestilling: Holdet afslutter spille deres forestilling for publikum på GROB søndag den 10. november kl. 15 og kl. 17

TILMELDNING

Vi afholder optagelsesworkshop d. 20. august fra kl. 16-18 på Teater Grob. Tilmelding skal ske via prolog@grob.dk hvor du skal sende navn, alder, telefonnummer og et billede af dig selv. Du vil i starten af august få mere information om dette.

Pris for hele forløbet: 5.900 kr

Prisen inkluderer undervisning, 2 teaterture med holdet, øvelokale, scenetid samt teknik (lys og lyd) til jeres visninger på teatret
Betalingen skal ske umiddelbart efter optagelse.

SPØRGMÅL:

Har du spørgsmål så skriv til freja@grob.dk

Næste forestillinger på GROB