Virtuelle Verdener

GRATIS ADGANG – TILMELDING NØDVENDIG

Dagens program
Kl. 16.00 – introduktion og læsning af tekst 1
Kl. 16.45 – pause
Kl. 17.00 – læsning af tekst 2
Kl. 17.45 – q&a og afrunding
Kl. 18.00 – gratis mad i teatrets foyer – alle er velkomne

Tekst 1: GLITCH

Emma har en mistanke om at hendes liv er et computerspil. Hun forsøger at bevise det igennem en række selvopfundne test. Peter tror at Emma er ved at forlade ham og forsøger at vinde hende tilbage. GLITCH er et humoristisk og filosofisk drama om ugengældt kærlighed, paranoia og computerens indflydelse på de mest intime dele af menneskets liv. Verden er ikke længere en scene, som Shakespeare mente: Verden er et spil og vi er alle brikker i det.

Med: Christine Sønderris & Mikkel Arndt

Tekst og instruktion: Jesper Pedersen

– – – – – – – –

Tekst 2: HVID KANIN

Roserne står smukkere end nogensinde. Han. Har gødet dem igen. De ser kunstige ud. Måske er de kun en illusion? Eller er det mig, der er det?

HVID KANIN af Jeanette Munzert er en forestilling om forestillingen. Om en vej. Om tre mænd. En kvinde. Og illusionen.

Med: Marina Bouras, Mads Nørby, Janus Elsig & Michael Bostrup

Tekst og instruktion: Jeanette Munzert

– – – – – – – –

BAG OM PROJEKTET

VIRTUELLE VERDENER er en kunstnerisk ekspedition ind i krydsfeltet mellem den digitale og den fysiske verden, mellem det det kunstige og det virkelige.

I den virtuelle verden kan vi lege med scenarier for livet, ændre vores identitet, vi kan dø og genopstå, få opfyldt vores drømme, udleve fantasier og få magt til at skabe vores egne fortællinger. Eller vi kan miste alt, vores tid, krop og autenticitet, vores værdier og menneskelighed.

Hvad sker der når den virtuelle verdens grænseløse rum støder sammen med kroppens og teatrets fysiske verden?

Hvordan påvirker den virtuelle verden os som mennesker – psykologisk og socialt? Hvilke nye sceniske muligheder opstår der for at gentænke historier, karakterer, dialog, genrer og arbejdsprocesser? Teksterne er work-in-progress og er blevet til på baggrund af research med fagfolk indenfor psykologi, filosofi, rollespil og teknologi og udvikling

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.