Zuhal Kocan

Rædsel

Hverken moraliserende eller belærende, men oplysende i ordets bedste forstand

Når teater viser sig som en nødvendig og vigtig kunstart til at reflektere over vores samfund

Humoren sidder lige i skabet

Sjældent har vi oplevet en psykisk tilstand få scenisk liv så overbevisende som her

Spilles intenst, eminent og yderst overbevisende

Den vigtigste forestilling i København netop nu

En dag kommer du hjem, og en stemme er flyttet ind. En stemme, der minder dig om alt, hvad der kan gå galt i verden, og som beskytter dig mod det kaos, der er omkring dig.

Stemmen giver dig gode råd, den googler alt, så du kan være forberedt, den sørger for, at du ikke dummer dig, og at du ikke gør noget galt.

Men den vil også bestemme over dig.

Den er mistroisk over for andre mennesker. Den er bange for, at himmelen skal falde ned. Og den vil i virkeligheden bare gerne overtage dit liv. Og pludselig går det op for dig, at den har været der hele tiden.

Hvis du har prøvet det, vil du måske kunne genkende det. Hvis du ikke har prøvet det, vil du måske kunne forstå.

RÆDSEL er en fabulerende, humoristisk og tankevækkende forestilling om de øjeblikke, hvor sammenbruddet rammer, og man bliver revet ud af verden. Og om hvordan man finder tilbage igen.

RÆDSEL er en forestilling om at blive ramt af angst, om at blive afhængig af sin angst og om at forsøge at finde ud på den anden side.

RÆDSEL er støttet af Københavns Kommunes Scenekunstudvalg og Kulturudvalg. Turnéen til Teater Nordkraft i Aalborg er støttet af Spar Nord Fonden.

 

Medvirkende: Christine Exner & Alexander Clement Dramatiker: Anna Bro / Instruktør: Rune David Grue / Scenograf: Kristian Knudsen / Lysdesigner og automationstekniker: Frederik Dahl Hougs / Lyddesigner: Jonas Vest / Teknisk afvikler og koreografisk konsulent: Karl Sørensen / Forestillingsleder og rekvisitør: Therese A. Jensen

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.