Peter og Elgen

"Det er en perlerække af akavede situationer, Thomas Levin har begået, som affotograferet af livet og sat på scenen af instruktøren Louise Friedberg med samme fintmærkende fornemmelse for det ægte, ned i mindste detalje."

"Grob triumferer endnu engang med den virkeligheds-fortolkning, der er blevet det lille Nørrebro-teaters livsnerve. En bittersød komedie, der får temperaturen til at stige og latteren til at runge."

Peter og Camilla er gået fra hinanden for tre måneder siden. Astrid deres fælles datter bor hos far og sammen har de holdt jul i hytten i Sverige. I aften er det nytårsaften og Peter har sat Camilla i stævne for måske kan hun stadig vindes tilbage…

Men hvad er det vi egentlig giver videre til vores børn, når kærligheden brister? Hvem betaler prisen? Og hvor blinde bliver vi, når angsten for ensomheden tager over?

Peter og Elgen er en nyskrevet bittersød komedie om skilsmisse og kuldsejlet selvværd, børn og voksne, ubrydelige venskaber og en mands desperate kamp for at genvinde det tabte.

Med:
Lars Ranthe
Charlotte Munck
Niels-Martin Eriksen
Lise Lauenblad
Laura Kruse

Idé og koncept: Thomas Levin og Per Scheel-Krüger
Manuskript: Thomas Levin
Iscenesættelse: Louise Friedberg
Scenografi: Allan Frausing
Lysdesign: Sonja Lea
Lyddesign: Thomas Matyjasik

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.