I STØVET FRA REGNEN

Det er ualmindeligt råt, og man forlader teatret med både hjertebanken og en tåre i øjenkrogen. Men det er sjældent oplevet bedre. Det er et must see.

Forestillingen er en vigtig kommentar til og påmindelse om, hvilket ansvar et land har for at tage vare på sine udsendte, når de vender hjem efter udstået militærtjeneste.

Forestillingen har en sjælden nerve, som ikke er at finde i mange forestillinger af samme længde.

Teksten har det hele, og Paw Henriksen og Martin Hestbæk danser virtuost om hinanden som i en boksekamp, mens de hver især sætter stød ind med deres version af sandheden

Et stykke ualmindelig fint aflyttet virkelighed

I STØVET FRA REGNEN hører blandt Teater Grobs stærkeste udspil i flere år - og det siger ikke så lidt.

En stor sejr for de to skuespillere

Et fornemt eksempel på hvor voldsom og fysisk en oplevelse teater også kan være

Alt i alt en grænseoverskridende forestilling

Paw Henriksen og Martin Hestbæk spiller intet mindre end guddommeligt i Per Scheel-Krügers suverænt lydhøre og stramme realismeiscenesættelse

Intenst og anfægtende

Virker voldsom i sin autencitet og går direkte i hjertekulen og tårekanalen

I STØVET FRA REGNEN er et drama om krigen der aldrig slutter. Hvordan lever man videre efter at have været i krig og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

Med:
Paw Henriksen & Martin Hestbæk

Manuskript: Magnus Iuel Berg
Idé og iscenesættelse: Per Scheel-Krüger
Scenografi: Laura Rasmussen
Lysdesign: Sonja Lea
Lyddesign: Weronika Andersen

Flere forestillinger på GROB