Happy Hour af Cristian Ceresoli

HAPPY HOUR

”Vi skal danse.
Vi skal danse.
Hver morgen.
Og hver aften.
Vi er nødt til at smile.
Den der ikke smiler, bliver straffet.
Den der protesterer, bliver straffet.
Og hver dag.
Forløber på samme måde”

Kerfuffle er en dreng, en verdensmester. Mens Ado, hans søster, er en pige.
Mor og far er lykkelige. Fordi det er obligatorisk.

Efter kæmpesuccesen LORT (La Merda) er Cristian Ceresoli tilbage i Danmark med en nyskrevet forestilling, der følger op på den italienske original med Silvia Gallerano og Stefano Cenci – begge instrueret af Simon K. Boberg.

HAPPY HOUR er et fragment af det samme landskab som i La Merda. Her møder vi bror og søster, som fortæller om deres opvækst i et samfund, hvor en spritny og højst effektiv form for munter totalitarisme er under fremkomst.

En verden med hylende morsomme massedeportationer og sjove udslettelser, hvor den mest kulørte fascisme råder. Et trendy digt til den overvældende rytme af den evige happy hour i en delirisk fornyelse af sproget, krydset af mennesker, der nyder livet, klæder sig i leopardagtig dresscode og er klar til hvad som helst for at forsvare deres entusiasme.

HAPPY HOUR folder sig ud som en dystopisk advarsel om, hvor vi risikerer at ende, hvis ikke vi genovervejer grundlæggende strukturer og værdier i vores verden.

Den italienske forfatter Cristian Ceresoli er vokset op i et medietyrannisk skindemokrati, men de fascistoide tendenser, i det samfund der omgiver søskendeparret, er kun alt for genkendelige, også for et dansk publikum.

Med: Özlem Saglanmak og Asbjørn Krogh Nissen

Manuskript: Cristian Ceresoli 
Iscenesættelse: Simon K. Boberg 
Scenografi og lysdesign: Edward Lloyd Pierce
Lyddesign: Weronika Andersen

Co-produktion mellem Frida Kahlo Productions, Richard Jordan Productions, Teater Metastasio og Teater Grob. HAPPY HOUR er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

Flere forestillinger på GROB