Foto: Christian Geisnæs

SÆRTILBUD TIL DANSK KVINDESAMFUND

Tilbuddet gælder

Mandag den 30/11 (UDSOLGT!)
Tirsdag den 1/12
Onsdag den 2/12 (UDSOLGT for billetter med rabat i kategori C!)*
Torsdag den 2/12 (UDSOLGT for billetter med rabat i kategori C!)*
Fredag den 3/12
Lørdag den 4/12
*der er stadig billetter i B-kategorien til 125 kr. (normalpris 185 kr.)

Den moderne, frie kvinde skal både være slikkepindekvinde og superheltinde, Barbie-prinsesse og nazi-stringesse, glatbarberet og nuanceret. Hun skal være tynd og høj. Men også gerne lille og kurvet. Bare ikke for kurvet. Føde børn og åbne eget firma. Ikke være sex-negativ, men kunne strikke og strippe. Læse dameblade og opdigte nye behov. Men også dække alle andres behov. Og sine egne.

I anledningen af 100-året for kvinders stemmeret får Standardbureauet forpustende travlt, når de bliver hyret til at konstruere en tidskapsel, der tegner billedet af den moderne, frie kvinde.

SÆRTILBUD TIL DANSK KVINDESAMFUNDs FØLGERE

Fordi du følger Dansk Kvindesamfund på Facebook kan du komme i teatret for kun 75 kr. (normalpris 145 kr.). I dette særtilbud indgår også et glas gratis vin efter forestillingen.

Tilbuddet gælder til forestillingerne mandag 30/11, tirsdag 1/12 , onsdag 2/12, torsdag den 3/12 og fredag den 4/12. kl. 20.

RESERVATION 

Hvis du har lyst til at benytte dig af dette tilbud, så send en mail til billet@grob.dk med ”Dansk Kvindesamfund+GROB” i emnefeltet. Skriv i mailen hvilken af de fem udvalgte spilledage du gerne vil se, og om du skal bruge en eller to billetter. OBS! Mandag den 30/11 er udsolgt. Onsdag den 2/12 og torsdag den 3/12 er alle billetter i kategori C udsolgt. Der er stadig billetter i kategori B, hvor Dansk Kvindesamfunds følgere kan få særrabat, så billetten koster 125 kr. (normalpris 185 kr..)

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.