FAHADS FORSAMLINGSHUS

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker forsamlingshuset ind på Teater Grob, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus er et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så kom til friskbrygget søndagskaffe på dit yndlingsteater, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Er du årskortholder, så book din plads her

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Vært:
Fahad Saeed

Talere:
Jacob Mchangama, cand.jur. og direktør i Justitia
Signe Alma Engelbreth Larsen, forskningskonsulent og ph.d. i religionssociologi
Natasha Al-Hariri, cand.jur. og kommende direktør for DFUNK
Søren K. Villemoes, journalist og debatredaktør, Weekendavisen
Ditte Marie Munch-Jurisic, ph.d. og post.doc. ved filosofi og videnskabsstudier, RUC

Arrangør:
FOF København

Flere forestillinger på GROB