FAHADS FORSAMLINGSHUS 17/11

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker forsamlingshuset ind på Teater Grob, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus er et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så kom til friskbrygget søndagskaffe på dit yndlingsteater, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Klima – teknologi eller askese?

Kan teknologien redde klimaet, eller er det nødvendigt, at vi radikalt ændrer livsstil?

Fahads Forsamlingshus stiller skarpt på en af tidens mest presserende problemstillinger og sætter scenen for en anderledes debat, hvor publikum også får ordet, og hvor kendte og mindre kendte eksperter gør os klogere på både den teknologiske og den eksistentielle side af klimakrisen.

Flere og flere eksperter peger i dag på nødvendigheden af, at den teknologiske udvikling går hånd i hånd med en nytænkning af »det gode og meningsfulde liv«. Kun på den måde kan vi sætte skub i den grønne omstilling!

Denne eftermiddag kobler vi eksperter i bæredygtig teknologi med filosofiske analyser og hands on-erfaring fra iværksættere og aktivister.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Er du årskortholder, så book din plads her

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Vært:
Fahad Saeed

Talere:
Anders Holst Bodin, ph.d. i fysik og bæredygtig energiteknologi,klarinettist og forfatter
Laura Storm, stifter af og direktør for Regenerator
Mickey Gjerris, ph.d., lektor i bioetik og forfatter
Phie Ambo, dokumentarist og medstifter af Den Grønne Friskole
Rasmus Willig, ph.d., lektor i sociologi og medstifter af foreningen Andelsgårde

Arrangør:
FOF København

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.