[Aflyst] FAHADS FORSAMLINGSHUS 26/4

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker vi forsamlingshuset til Teater Grob på Nørrebro, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så tag fat om søndagskaffen, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Er du årskortholder, så book din plads her

Om debatten

Unge i Mellemøsten ønsker forandring, og de fylder meget i de protestbevægelser, vi har været vidne til i Libanon, Irak og Iran siden efteråret 2019.

Men hvad er de unges rolle i de politiske protester og konflikter? Hvilke alternative former for ungdomsoprør finder sted i kunsten, kulturen og sporten? Og hvad er det for en fremtid de unge ønsker sig?

Denne eftermiddag stiller Fahads Forsamlingshus skarpt på ungdomsoprør i Mellemøsten. Både det oprør, der finder sted i det stille, og den, der foregår på gaden i protest mod magthaverne.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Om Fahad Saeed

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Vært:
Fahad Saeed

Talerne:
Karina Pultz, strategisk rådgiver, Institut for Menneskerettigheder. Har arbejdet med unge, politisk deltagelse og menneskerettigheder i Mellemøsten og Nordafrika de seneste 10 år
Layal Freije, journalist, har bl.a. skrevet Politiken-serien »Arabisk ungdomsoprør«
Nagieb Khaja, journalist, dokumentarinstruktør og forfatter
Rasmus Elling, lektor, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, Københavns Universitet

Arrangør:
FOF København

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.