Efter Tiden

Han er blevet spurgt om, han vil donere sin nyre til en fyr, der hedder Carsten. Det vil han egentlig ikke, men han kan kun sige nej på kinesisk.

Hun kæmper med sproget. Det er begyndt at gå i opløsning, ligesom hendes liv. Og det eneste, der vil kunne hjælpe er en menneskehund. Det er hun sikker på.

Han elsker at feste. Det siger han i hvert fald til sig selv. Også da han opdager, at han er det eneste menneske til festen.

Det hele starter dog med, at hun indser, at et af verdens største problemer faktisk er hende selv. Men hvad stiller man op med det?

Efter Tiden er en underfundig forestilling om mennesker, der gør, hvad de kan i et samfund, hvor himlen smuldrer og intet helt er, som det plejer. Det er absurd, sort og dybt genkendeligt teater om dem, vi er – og dem vi måske er på vej til at blive. En tragikomisk fortælling om at holde fast i normaliteten – men med neglene.

Med:
Josephine Park
Ole Boisen
Tina Gylling Mortensen
Paw Henriksen

Manuskript og instruktion: Kirstine K. Høgsbro
Scenografi: Maja Ravn
Lysdesign: Sonja Lea
Lyddesign: Weronika Andersen

Samproduktion mellem Kirstine K. Høgsbro og Teater Grob støttet af Statens Kunstfonds Scenekunstudvalg, Københavns Kommune og Wilhelm Hansen Fonden

Flere forestillinger på GROB

  • Vi er her – gratis filmvisning

    Læs mere
  • Stress er alles ansvar

    Læs mere
  • Extended Universe – Drømmen bag

    Læs mere