DET MAN SIGER

Kan du huske: følelsen af at være ung og uovervindelig, smerten da din bedste veninde holdt op med at gå med jeres venindehjerte, eller skammen dengang din mor kom hjem med en 19-årig skater? Tænker du tilbage på din ungdom som en lykkelig guldalder, eller én lang depression?

Ungdommen er noget, vi alle har til fælles. Måske afventer du den med længsel eller gru, måske står du midt i den, eller måske befinder du dig på den anden side, lettet over at være overlevet eller knust over den undslupne spændstighed i baller og kinder.

Det er sjovt, frit, følelsesmæssigt turbulent, legende, langt ude og pisse barskt at være ung. Ofte har man følelsen af at være den eneste i verden, som kæmper med ungdommens omskiftelige vejr. Derfor giver det mening at mødes og dele vores forskellige erfaringer, kneb og måder at håndtere ungdommen; for måske opdager vi, hvor lidt alene vi – når alt kommer til alt – egentlig er i denne årstid i livet.

Til denne DET MAN SIGER inviterer vi publikum til at fortælle deres UNGDOMS-historier på Teater GROB. Der er plads til otte fortællere på scenen. Alle blandt publikum har mulighed for at melde sig. Det eneste krav er en selvoplevet historie på max 5 minutter, der passer til temaet. Meld dig som fortæller på detmansiger@hoert.dk eller i baren på aftenen.

Læs mere på Facebook.

I foyeren på Teater GROB har arkitekt Clémence Wambergue skabt en udstilling, hvor man på egen hånd kan gå på opdagelse i temaet UNGDOMMEN og lade sig inspirere.

Spilletider:
9. november 2016 kl. 19

Med:
Anna Louise Hjorth Andersen, Julie Thalund, Mia Cortes, Nadja Engholt Kaspersen, Rikke Ammitzbøll Nielsen & Sofie Grunwald

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.