Cook Book

COOK BOOK er en scenekunstnerisk jordomrejse, der udforsker mad, identitet og fællesskab på de 522 meter, som udgør Blågårdsgade på Nørrebro i København.

Det er et portræt af et lokalt fællesskab og en spejling af den verden, vi lever i: En mangfoldig verden, hvor vi alle lever forskellige liv – side om side. Hvordan identificerer vi os med hinanden gennem de fællesskaber, der er? Hvilke ingredienser er de formet af?

Netop ingredienser er udgangspunktet for Cook Book, når en ny skuespiller hver aften ankommer til teatret for at lave mad til publikum. Uden forberedelse får skuespilleren manuskriptet på scenen i form af en kogebog. Men noget i opskriften mangler og straks går den vilde skattejagt! Cook Book blander teatermagi, film og leg så vi sammen opdager hvordan verden og de fællesskaber den består af, er fyldt med nuancer, som vi ikke kendte til.

COOK BOOK er en såkaldt cold reading, en kold læsning, hvor skuespilleren går på scenen uden at vide noget, og hvor alt kan ske!

Bon appetit!

Spilleplan (ret til ændringer forbeholdes)
25. maj kl. 20 – Mathias Rahbæk
26. maj kl. 20 – Christine Gjerulff
27. maj kl. 20 – Marie Bach Hansen
28. maj – kl. 20 – Emma Sehested Høeg
30. maj kl. 20 – Asbjørn Krogh Nissen
31. maj kl. 20 – Arian Kashef
1. juni kl. 20 – Bodil Jørgensen
2. juni kl. 20 – Frank Thiel
3. juni kl. 20 – Özlem Saglanmak
4. juni kl. 20 – Josephine Park

 

MANUSKRIPT Nassim Soleimanpour & Jesper Pedersen INSTRUKTION Henrik Grimbäck SCENOGRAFI Sir Grand Lear  VIDEOPRODUKTION Troelz Schmidt LYDDESIGN Laurits Jongejan STAGE MANAGER Therese A. Jensen SAMPRODUKTION med Pacemaker

Produceret med tilskud fra Statens Kunstfond, Goethe-Instituttet, Nordea-fonden, Dansk Skuespillerforbund & Nørrebro Lokaludvalg.

TUSIND TAK TIL ALLE STATISTER! Og særlig tak til: Harbo Bar, Hellig Kors Kirke, VildGlad Is, Diversity Works, Goldschmidt Akademi & Simone Ballan

Flere forestillinger på GROB