FAHADS FORSAMLINGSHUS 1/12

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker forsamlingshuset ind på Teater Grob, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus er et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så kom til friskbrygget søndagskaffe på dit yndlingsteater, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Queer muslim – personlige fortællinger om familie, seksualitet og kultur

Da Maria Alia Muhandes var 19 år, pakkede hun sin computer og sit tøj i en rygsæk og stak af hjemmefra. Hun var blevet opdaget af sin familie og måtte flygte. Der skulle gå syv år, før hun så sin mor, far og søskende igen.

Elias havde også kæmpet med sin seksualitet i mange år, før han fandt modet til at kontakte foreningen Sabaah. Var han dømt til et liv i ensomhed, eller var der et liv, hvor familie, traditioner og kærlighedsliv kunne gå op i en højere enhed?

Denne eftermiddag har vi inviteret en række minoritetsetniske LGBT+-personer sammen med Sabaahs forældregruppe til en samtale om familie, seksualitet, kærlighed, kultur og religion.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Er du årskortholder, så book din plads her

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Vært:
Fahad Saeed

Foreløbige talere:

Maria Alia Muhandes, forperson for Sabaah
Elias Zakarias Sadaq, medlem af Sabaah
M.fl.

Arrangør:
FOF København

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.