Kunstnerisk ledelse

GROWs kunsteriske ledelse:


Asta Baggesen
 – 22 år, læser PBA, Design & Business på KEA med speciale i Pattern Design. Asta er ansvarlig for det grafiske materiale og varetager den PR-mæssige og visuelle identitet og udvikler designet til de forskellige koncepter i GROW. Derudover er Asta med i processerne med udviklingen af nye projekter i GROW. 

Emil Rostrup – 24 år, BA i Kunsthistorie, Emil er instruktør og idémager på flere forestillinger og koncepter i GROW. Har tidligere arbejdet i C:NTACT og teatertruppen ’Uden Titel’. Han har instrueret flere visninger til GrowScenen, Monstrous GROWth og ikke mindst forestillingen GROW ALL STARS. I sommeren 2014 udviklede og iscenesatte han udendørsforestillingen ’Skær mig i kvadranter’, der spillede i Teater GROBs baggård. Emil er også konceptudvikler på GROWs Kulturnat arrangementer.

Kristine Lauritzen – 27 år, går på Det Danske Filmskuespiller Akademi. Tidligere har hun gået på den fysiske teaterlinje Scenekunst. Kristine har turneret med ungdomsforestillingen ”Frk. Marguerites mening – din tid tilhører fremtiden” og har desuden medvirket i en række reklamefilm for Filmnose.
I GROW er Kristine ansvarlig for at udvikle og arrangere GrowShops, hvor professionelle scenekunstnere underviser medlemmer i GROW. Derudover er Kristine i gang med at udvikle et nyt koncept for GROW, som kaldes GrowOutdoor.

Martin Zarp – 25 år, BA Teatervidenskab og Interkulturel Erhverskompetence og -kommunikation. Martin er medstifter af en forening for impro-spillere i Danmark. Han optræder jævnligt på Lygten, hvor han med sin duo Zarp&Tarp dyrker impro genren long form. I GROW står Martin bag Grow Improv, er tovholder på GrowScience, som er et samarbejde mellem GROW og Teater – og Performancestudier. Martin har udviklet og afholdt flere arrangementer i GROW, bl.a. Monstrous GROWth, GROW All Stars og Kulturnatten Danske Synd+ i Danske Bank.

Sidsel Benzin Dalager studerer Teater- og Performancestudier. Sidsel både spiller og instruerer forestillinger og udvikler teaterarrangementer. I GROW har Sidsel en drøm om at arrangere en teaterfestival for teatertalenter og derudover er hun med til at udvikle nye tiltag og arrangementer.

Nadezhda Klimenko – 21 år, har de sidste to år ledet SC3NE – en platform for scenekunst. Nadezhda har været Teaterpilot på Det Kongelige Teater sidste år og har derudover instrueret en række forestillinger, som bl..a. har spillet på Musikteatret.
I GROW er Nadezhda konceptudvikler og instruktør.

Theresa Lange Olesen – er skuespiller- og dramatikertalent. Theresa har medvirket i forestillingen NOGLE GANGE UNDER VANDET og medvirket i flere GROW produktioner både som dramatiker og skuespiller. I GROWs kunstneriske ledelse er Theresa medudvikler af scenekunstproduktioner og fungerer som skuespiller til mange af foreningens egne forestillinger.

Charlotte S. Frandsen – 21 år, læser Teater- og Performancestudier. Charlotte har været skribent og redaktør på Scenemagasinet ved Berlingske Tidende og er nu ansat som ungerådgiver hos Slots- og Kulturstyrelsen. I GROW fungerer Charlotte som skribent, produktionsleder og er medskaber af koncepter og arrangementer.

Næste forestillinger på GROB

  • På Herrens Mark

    Læs mere
  • FELT

    Læs mere
  • Mig og Tyson

    Læs mere