Iscenesættelse fra idé til forestilling med Petrea Søe

Teater Grobs teaterkonsulent Freja Rault-Lykkeberg har sammen med den reumertnominerede sceneinstruktør Petrea Søe udviklet et intensivt 1-dags kursus som åbner for tilmeldinger netop nu.

Den erfarne sceneinstruktør Petrea Søe vil guide dig gennem en kursusdag, hvor I sammen skal udforske metoder og værktøjer, der kan bruges til at komponere en teaterforestilling uden manuskript som udgangspunkt for iscenesættelsen.

Kursusdagen henvender sig til undervisere som arbejder med drama og teater, som søger inspiration til hvordan I ud fra en idé/et tema kan genere og komponere scenisk materiale.

Petrea tager sit afsæt i devising-teknikker, og giver sit bud på hvordan kursusdeltagerne kan skabe teaterforestillinger ud fra improvisationer der tager udgangspunkt i fx et tema, en situation, et rum eller et objekt.

Kursusdagen vil tage sit udgangspunkt i temaet: “HVERDAGENS ØJEBLIKKE”. Der vil blive sendt et arbejdspapir med opgaver til alle kursusdeltagere forud for selve kursusdagen. Selve kursusdagen vil bestå af korte teoretiske oplæg, praktiske øvelser på gulv og arbejde i grupper.

Praktisk information

Tidspunkt: 9.30 – 16.00, torsdag d. 16/11 – 2017

Sted: Teater GROB. Nørrebrogade 37, 2200 KBH N

Målgruppe: Dramatikundervisere på ungdomsuddannelserne, drama – og teaterundervisere fra skole- og fritidsområdet, kulturmedarbejdere og alle andre, der arbejder med iscenesættelse

Niveau: Workshoppen henvender sig til nybegyndere indenfor feltet, såvel som den rutinerede underviser, der gerne vil have ny inspiration til sit virke.

Antal: Max 14 deltagere efter først-til-mølle princippet

Pris: 1250kr inkl. forplejning

Tilmelding: Skriv lidt om dig selv og dine forudsætninger til freja@grob.dk Når din tilmelding er modtaget får du oplysninger om betaling m.m

Om underviseren

Petrea Søe er sceneinstruktør, uddannet fra Den Danske scenekunstskole og SOSA-Cantabile 2. Hun har bl.a. skabt devising-forestillingerne Den Allersidste Dans på Mungo Park, Stræber på Teater Grob og Bankeråt på Nathionalteatret i Oslo. Petrea er til daglig kunstnerisk leder af teater til voksne hos Teater Hund og Co.

Næste forestillinger på GROB