Teater GROB
Nørrebrogade 37
2200 København N
Tlf. 35 300 500
billet@grob.dk
         
Modtag nyhedsbrev
info
 

 

Velkommen til sæson 14/15!
Vi byder indenfor til en sæson med hele otte nye forestillinger.

Læs mere her

- - - - - -

DET 6. KONTINENT er vores nyskabende teaterværk, som gennem 6 nyskrevne og sammenhængende forestillinger, undersøger hvad det vil sige at være dansk i globaliseringens tidsalder.

Læs mere her

- - - - - -

 

 

 

 

Køb Årskort til sæson 2014/15

Kun 500,- (ung 350,-)
Reservér Årskortbilletter her
Billetter: 35 300 500
eller
billet@grob.dk

 
FAVNTAG MED FRIHEDSGUDINDEN erstattes af HOTEL NELSON

Favntag med Frihedsgudinden er desværre aflyst, men erstattes af succesforestillingen Hotel Nelson der spiller fra 13. september - 25. oktober.

-----

Vi skulle til september have haft premiere på den nyskrevne forestilling Favntag med Frihedsgudinden, men vi har besluttet at tage forestillingen af plakaten og i stedet genopføre den anmelderroste kæmpesucces Hotel Nelson, som får repremiere 13. september.

Thomas Levin, stykkets dramatiker og den ene halvdel af Teater GROBs kunstneriske ledelse, forklarer:
- Vi har taget konsekvensen af, at manuskriptet til Favntag med Frihedsgudinden ikke er kommet i mål. Der var nogle helt grundlæggende problemer med historien, vi ikke kunne få til at gå op. Og derfor vil vi hellere give publikum en forestilling som rigtigt mange gik forgæves efter sidste sæson og som står for den kvalitet, vi altid stræber efter at præsentere på Teater GROB.


SE ELLER GENSE HOTEL NELSON
Fik du ikke set Hotel Nelson sidste efterår, kan vi naturligvis varmt anbefale dig, at gøre det nu. Forestillingen blev én af vores allerstørste publikumssucceser til dato. Den fik fantastiske anmeldelser, og der var ofte kø til ventelister helt ude på Nørrebrogade. Som en ekstra bonus blev den i forsommeren belønnet med en Reumert-pris for Årets Instruktør.

Har du allerede set Hotel Nelson, vil du ved et gensyn uden tvivl få en ny oplevelse af forestillingen, da den ved genopsætningen bliver præsenteret med et næsten helt nyt hold af skuespillere.

Læs mere om handlingen og den nye besætning her