Teater GROB
Nørrebrogade 37
2200 København N
Tlf. 35 300 500
billet@grob.dk
         
Modtag nyhedsbrev
info
 

       

Velkommen til sæson 14/15!
Vi byder indenfor til en sæson med 8 nye forestillinger.

Læs mere her

- - - - - -

DET 6. KONTINENT er vores nyskabende teaterværk, som gennem 6 nyskrevne og sammenhængende forestillinger, undersøger hvad det vil sige at være dansk i globaliseringens tidsalder.

Læs mere her

- - - - - -

Køb Årskort til sæson 2014/15 og se ligeså meget teater du har lyst til!

Kun 500,- (ung 350,-)
Reservér Årskortbilletter her
Billetter: 35 300 500
eller billet@grob.dk

 
FAVNTAG MED FRIHEDSGUDINDEN erstattes af HOTEL NELSON

Favntag med Frihedsgudinden er aflyst, men erstattes af succesforestillingen Hotel Nelson der spiller 13. september - 25. oktober.

- - - - -

Vi skulle have haft premiere på den nyskrevne forestilling Favntag med Frihedsgudinden, men vi har besluttet at tage forestillingen af plakaten og i stedet genopføre den anmelderroste kæmpesucces Hotel Nelson, som får repremiere 13. september.

- Vi har taget konsekvensen af, at manuskriptet til Favntag med Frihedsgudinden ikke er kommet i mål. Der var nogle helt grundlæggende problemer med historien, vi ikke kunne få til at gå op. Og derfor vil vi hellere give publikum en forestilling som rigtigt mange gik forgæves efter sidste sæson og som står for den kvalitet, vi altid stræber efter at præsentere her på GROB.
Thomas Levin, dramatiker og kunstnerisk leder

SE ELLER GENSE HOTEL NELSON
Fik du ikke set
Hotel Nelson sidste efterår?
Forestillingen er én af vores allerstørste publikumssucceser til dato. Den fik fantastiske anmeldelser og der var ofte kø til ventelister helt ud på Nørrebrogade. I forsommeren blev den ovenikøbet belønnet med en Reumert-pris for Årets Instruktør.

Har du allerede set
Hotel Nelson, vil du ved et gensyn uden tvivl få en ny oplevelse af forestillingen, da den nu bliver præsenteret med et næsten helt nyt hold af skuespillere, bl.a. Ulla Henningsen, Andrea Vagn Jensen og Ulver Skuli Abildgaard.

Læs mere om handlingen og den nye besætning
her